Majoritatea PSD funcționează la nivelul Consiliului Județean

Majoritatea PSD funcționează la nivelul Consiliului Județean

Întruniți în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Botoșani, aleșii au fost puși în fața aprobării mai multor proiecte de hotărâre, care au fost pe placul unora sau nu.

Prin vocea consilierului județean liberal, Viorel Iliuță, care este portavocea opoziției de la nivelul CJ, s-a încercat împiedicarea votării unor proiecte, dar fără sorți de izbândă.

Dacă la ultima ședință, cel mai vocal s-a dovedit a fi consilierul Gabriel Alecsandru, de această dată, acesta a preferat să fie mai reținut, Mirela Saucă având o intervenție din punct de vedere tehnic, care a fost reglat prin vot, în asentimentul tuturor.

S-a dovedit încă o dată că majoritatea covârșitoare pe care o au social democrații a învins, singura armă pe care o au la îndemână fiind interpelările, dar care sunt cuantificate ca statistică în procesul verbal de ședință.

Fiecare proiect de hotărâre de Consiliu Județean a fost argumentat de președintele, Doina Federovici, și nu de puține ori, aleșii liberali au votat propunerile înaintate de liderii administrației județene de la Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta