Peticiri şi marcaje programate de municipalitatea botoşăneană pentru perioada următoare

Peticirile pe lângă şina de tramvai vor fi continuate de municipalitate, pentru a evita şi alte amenzi aplicate de Poliţia Rutieră.

Peticiri şi marcaje programate de municipalitatea botoşăneană pentru perioada următoare

După amenda aplicată Eltrans de Poliţie Rutieră pentru gropile din strada Primăverii, aflate lângă şinele de tramvai, municipalitatea a decis să continue astfel de lucrări şi pe străzile Sucevei şi Calea Naţională.

Viceprimarul Marian Murariu a explicat însă că soluţia este temporară, măcar până la aplicarea proiectului cu fonduri europene menit să modernizeze întreg sistemul de transport cu tramvaiul.

"Avem un proiect făcut și așteptăm doar aprobarea fondurilor europene, pentru a începe înlocuirea liniilor de tramvai din municipiu. Până atunci, căutăm, soluții temnporare pentru a elimina disconfortul din trafic", spune Marian Murariu.

În plus, în această perioadă se lucrează la refacerea marcajelor pietonale și a celor longitudinale. Asta în condiţiile în care, în urma verificărilor în teren, s-a constatat că 30% din marcaje sunt deteriorate.

"Marcajele vor fi refăcute pe cheltuiala constructorului. Restul marcajelor sunt refăcute conform programului anual de marcare străzi. Avem și o adresă de la Poliția Rutieră, care ne pune în vedere că marcajele prezintă pericol în circulația rutieră", explică viceprimarul Murariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
181

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
144

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1152

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...