Pericolul bazinelor de colectare a apei de la Pacea, semnalat de un consilier local

Pericolul bazinelor de colectare a apei de la Pacea, semnalat de un consilier local

Cumplitul caz de la începutul acestei săptămâni, al bebelușului găsit fără suflare într-un bazin de colectare a apei de lângă poligonul ACR, unde fusese aruncat de propria mamă, a adus în atenția unor consilieri locali starea în care se află respectivele bazine.

Consilierul Vasile Chiru a atras atenția că acele bazine, pe lângă faptul că sunt un focar de infecție, sunt și un real pericol, mai ales pentru copiii care obișnuiesc să se joacă în respectiva zonă.

El a cerut conducerii primăriei să se ia măsuri și să se identifice cei răspunzători de aceste bazine.

"Vorbim de cele care colectează apa, nu s-au degradat din cauza timpului, au fost distruse chiar de cei care își petrec veacul prin zonă, sunt pline de mizerie. A fost și un eveniment nedorit, o mamă și-a aruncat copilul într-unul din acele bazine. Mulți cetățeni m-au întrebat ale cui sunt și de ce nu sunt întreținute. Capacele sunt distruse, poate oricine să arunce ce vrea acolo, am văzut mașini care opresc și aruncă gunoi în acele bazine, sunt un focar de infecție. Sunt copii care se joacă și pot cădea în acele bazine, până să dea cineva de ei, Dumnezeu cu mila. Cred că ar trebui făcută o revizie pentru că sunt focare de infecție și un pericol", a spus Vasile Chiru.

 

Spune-ne opinia ta