Paul Secrieru: Cineva trebuie sa raspunda pentru ca nu am fost numit pe functie!

Paul Secrieru: Cineva trebuie sa raspunda pentru ca nu am fost numit pe functie!

Paul Secrieru

La aproape doua luni de la promovarea concursului pentru functia de subprefect al judetului Botosani si, implicit, accederea in corpul inaltilor functionari publici, Paul Secrieru ramane in continuare pe tusa, asistand la impartirea functiilor intre partenerii noii aliante de guvernare.

“Astept, deocamdata! Iau in calcul varianta de a da in judecata Ministerul Administratiei. Acum, algoritmul politic prevede ca cei doi subprefecti de Botosani vor fi de la PSD. Iau in calcul si varianta de a da in judecata fostul Guvern al Romaniei. Cineva trebuie sa raspunda pentru faptul ca nu am fost numit pe functie. Conform Hotararii de Guvern 431 din 2007, trebuia sa fiu numit la 15 zile de la promovarea concursului", a declarat astazi Paul Secrieru.

Paul Secrieru a reusit sa obtina, cel putin teoretic, functia de subprefect de Botosani pe data de 20 noiembrie 2008, dupa ce Mihai Elvadeanu a fost numit inspector guvernamental, fiind detasat la Bucuresti.

In locul lui Elvadeanu, ca subprefect interimar a fost numit Corneliu Mihai, la acea data comisarul sef al Garzii Financiare.

Pe 20 noiembrie, s-a inscris la concurs doar Paul Secrieru, care, desi a fost declarat admis, nu a fost numit nici de vechiul, dar nici de actualul Guvern in functia de subprefect al judetului Botosani.

Desi liberal, se pare ca cele mai multe contestatii le-a intampinat Secrieru din partea liderului PNL Botosani, Liviu Campanu.

Paul Secrieru a fost seful de cabinet al lui Cristian Roman, in perioada in care cel din urma ocupa functia de prefect de Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
93

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
32

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
211

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...