Parcul de Agrement Cornișa, luat cu asalt

Parcul de Agrement Cornișa, luat cu asalt

Provocarea anului 2021 pentru toți operatorii economici este lipsa de predictibilitate. Chiar și in această situație, cu multe restricții, funcționând doar cu 70% din capacitatea totală a piscinelor, cu activitatea de SPA&Wellness închisă, reprezentanții Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement și-au propus să depășească încasările anului 2020 (2.775.322 lei) cu 20%.

De la inceputul anului și până în prezent, intervalul 1 ianuarie- 9 august s-au realizat încasări de 2.604.929 lei, la nivelul obiectivelor Parcului încasându-se peste 2 milioane de lei, în timp ce la serviciile food-court s-a înregistrat suma de 587.708 lei.

Ne-am adaptăm în permanență nevoilor clienților. Din luna aprilie Patinoarul este deschis pentru patinaj pe role și badminton, am completat activitațile practicate pe apă, începând cu luna iulie, cu noi produse: stand –up paddle, caiac dublu, caiac simplu, canoe. Singurul râu artificial de rafting din România se află în Botoșani după cum se stie,  are o lungime de 280 m, 5 m diferența de nivel și dificultate modulabilă. Se termină cu o “capcană” ce te poate răsturna în lacul ce alimentează pompele care aruncă cei 4,8 sau 12 metri cubi de apă/secundă printre obstacolele ce fac cursul apei învolburat și jucăuș. Pentru ca utilizatorii să poată ajunge din nou la punctul de început al canalului,  există un debarcader situat pe malul lacului. Acesta constituie și punctul de îmbarcare/debarcare a utilizatorilor, amatori de plimbări cu barca sau hidrobicicleta pe lacul artificial de agrement”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement.

Din luna iulie, râul de rafting este operabil pentru clienti in fiecare vineri și sâmbătă începând cu ora 17.00. Programul va fi modificat incepand de saptamana viitoare, și se va adapta la cerințele clienților și o sa facă turele de rafting, sambata si duminica de la 17.00 la 19.00. S-a reușit formarea 5 ghizi de rafting, acreditați de Federația Internațională de Rafting. Deocamdată, limita vârstei minime a clienților este de 14 ani, până când ghizii  acumulează un minim de 50 de ture fiecare. Primul ghid care trece de 50 de ture poate lua copii de pană la 10 ani pe traseul de rafting.

        

 

 

 

Spune-ne opinia ta