Parcarea subterană de la Piața Centrală are program... de bugetari

Parcarea subterană de la Piața Centrală are program... de bugetari

Consilierul local USR, Raluca Curelariu se declară nemulțumită de modul în care societatea Eltrans SA, gestionează activitatea parcării subterane din zona centrală a municipiului Botoșani.

Știm cu toții că la nivelul municipiului Botoșani, locurile de parcare sunt o problemă, dar, cu toate acestea, parcarea subterană din Piața Centrală, are un program de activitate redus cu o oră. De ce parcarea de la piață se închide la ora 17.00, cu toate că programul este până la ora 18.00? De ce este limitat programul în condițiile în care locurile de parcare din municipiu sunt o problemă. Ar fi bine să se găsească soluții, chiar, de ce nu, să se lucreze și în 3 schimburi, pentru ca botoșănenii să acceseze locurile de parcare indiferent de oră, a declarat consilierul Raluca Curelariu.

Prezent la ultima ședință de Consiliu Local, directorul Eltrans SA, Victor Ivănescu a declarat că societatea pe care o conduce, gestionează activitatea parcării subterane doar de 10 luni și că are în vedere ca în perioada următoare să se gândească și să pună în aplicare un nou program de funcționare.

 

 

Spune-ne opinia ta