Consilierul Cătălina Lupașcu sare la gâtul primarului Cosmin Andrei

Consilierul Cătălina Lupașcu sare la gâtul primarului Cosmin Andrei

Ultima ședință de Consiliu Local a fost din nou, pentru a nu știu câta oară, a fost un adevărat câmp de bătălii verbale, între aleșii municipali liberali și primarul Cosmin Andrei și consilierii social democrați.

Consilierul local, Cătălina Lupașcu i-a reproșat edilului Andrei, modul defectuos în care a gestionat proiectul de achiziție a tabletelor pentru elevii din municipiu.

Acum ne anunțați cu surle și trâmbițe că veți accesa un proiect prin care urma să achiziționați tablete pentru elevii botoșăneni. Au trecut luni bune și nu s-a întâmplat nimic. Proiectul a fost depus foarte târziu și de aceea nu a mai primit finanțare. Scriem proiecte doar de dragul de a le scrie și după aceea aflăm cu stupoare că sunt blocate, a declarat consilierul liberal, Cătălina Lupașcu.

Primarul Cosmin Andrei, a declarat că proiectul este necompetitiv și zace undeva pe la minister.

“Proiectul care vizează achiziția de tablete este depus la Ministerul Fondurilor Europene și nu știm nici în acest moment de ce nu s-a aprobat finanțarea. Stimați colegi consilieri liberali, domnule Flutur, apelați dumneavoastră la ministrul de resort, care vă este coleg de partid, să deblocheze acest proiect, a replicat primarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta