Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

Opt firme interesate de modernizarea drumului judetean de la Mihalaseni

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Doar opt firme s-au aratat interesate, ieri, la deschiderea ofertelor pentru lucrarea de modernizare a drumului judetean de la Mihalaseni.

"A fost prima licitatie de lucrari pe Programul Operational Sectorial pe axa 2.Ieri a fost deschiderea ofertelor, urmand ca in 20 de zile comisia sa faca adjudecarea ofertei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Din cele opt firme care s-au prezentat la licitatie, doar trei sunt din Botosani, si anume, SC Tehnic Assist SRL, SC Victor Construct SA si SC Transporturi Auto SA. Celelalte firme sunt din Iasi, Pitesti, Oituz, Bacau si Galati.

Potrivit lui Cristian Achitei, de saptamana viitoare incepe si licitatia de proiectare pentru actualizare si refacere a studiului de fezabilitate la Vama Radauti Prut, intrucat este deja un studiu de fezabilitate din 2007, care trebuie adus in conformitate cu legislatia in vigoare.

Joi va avea loc si licitatia pentru modernizarea drumul judetean Lozna-Dersca.

"In a doua jumatate a anului se va lucra serios in judetul Botosani. Eu sper ca la 1 iunie sa am si contractele semnate. Ma bucur ca pana acuma nu am avut contestatie la caietele de sarcini, asa cum se proceda inainte. Noi am incercat ca in caietul de sarcini sa nu mai prindem tot felul de conditii din acelea cum se puneau inainte", a conchis vicepresdintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...