O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

Șoferii care doresc să ajungă la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv „Cornișa” cu acces de pe strada Neculai Sofian sunt sfătuiți să încerce alte rute. Asta deoarece au demarat lucrările de reabilitare pe tronsonul Neculai Sofian, stradă care asigură legătura dintre parcul de agrement și strada Pacea.

Șantierul recent deschis a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei. Pe o porțiune de 300 m va fi amenajat strat de asfalt, iar pentru pietoni vor fi executate trotuare.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 luni, iar valoarea lucrărilor de ridică la suma de 760.292 de lei fără TVA.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, următorul șantier care se va deschide va fi pe strada Miron Costin, iar în momentul de față se intervine și pe strada Smârdan.

„Reamintim lucrări care au avut loc în cadrul programului „La periferie la fel ca în centru”, pe mai multe străzi, printre care Cornișa, I.L. Caragiale, Iuliu Maniu, A. Pușkin sau Barbu Lăzăreanu”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
965

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3450

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...

Mobilizare exemplară a botoșănenilor pentru salvarea fetiței trimisă la Iași cu arsuri pe față și mâini (foto)

Joi, 30 Noiembrie 2023
815

Peste 100 de botoșăneni au sărit în ajutorul familiei greu încercate de viață, din Săveni. Elevi, oameni simpli, apărători ai legii și ai vieții omenești sau șefi de instituți...