O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

Șoferii care doresc să ajungă la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv „Cornișa” cu acces de pe strada Neculai Sofian sunt sfătuiți să încerce alte rute. Asta deoarece au demarat lucrările de reabilitare pe tronsonul Neculai Sofian, stradă care asigură legătura dintre parcul de agrement și strada Pacea.

Șantierul recent deschis a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei. Pe o porțiune de 300 m va fi amenajat strat de asfalt, iar pentru pietoni vor fi executate trotuare.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 luni, iar valoarea lucrărilor de ridică la suma de 760.292 de lei fără TVA.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, următorul șantier care se va deschide va fi pe strada Miron Costin, iar în momentul de față se intervine și pe strada Smârdan.

„Reamintim lucrări care au avut loc în cadrul programului „La periferie la fel ca în centru”, pe mai multe străzi, printre care Cornișa, I.L. Caragiale, Iuliu Maniu, A. Pușkin sau Barbu Lăzăreanu”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
581

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
973

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
620

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...