O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

Șoferii care doresc să ajungă la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv „Cornișa” cu acces de pe strada Neculai Sofian sunt sfătuiți să încerce alte rute. Asta deoarece au demarat lucrările de reabilitare pe tronsonul Neculai Sofian, stradă care asigură legătura dintre parcul de agrement și strada Pacea.

Șantierul recent deschis a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei. Pe o porțiune de 300 m va fi amenajat strat de asfalt, iar pentru pietoni vor fi executate trotuare.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 luni, iar valoarea lucrărilor de ridică la suma de 760.292 de lei fără TVA.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, următorul șantier care se va deschide va fi pe strada Miron Costin, iar în momentul de față se intervine și pe strada Smârdan.

„Reamintim lucrări care au avut loc în cadrul programului „La periferie la fel ca în centru”, pe mai multe străzi, printre care Cornișa, I.L. Caragiale, Iuliu Maniu, A. Pușkin sau Barbu Lăzăreanu”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veselie și culoare de Ziua Poliției Române la Botoșani. Oamenii legii au marcat evenimentul pe Pietonalul Unirii alături de copii curioși (video)

Vineri, 24 Martie 2023
307

Astăzi, 24 martie, polițiștii botoșăneni au marcat 201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române și de activitate în slujba cetățenilor.Pentru a celebra acest ev...

201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române vor fi marcați și pe Pietonalul Unirii din Botoșani

Joi, 23 Martie 2023
244

Vineri, 24 martie, în intervalul orar 10:00 – 12:00, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani marchează 201 ani de la prima a...

Filmul „Haita de acțiune” va fi difuzat la Cinema „Unirea”

Joi, 23 Martie 2023
264

„Haita de acțiune” este un film românesc de comedie, din 2023, regizat de Vali Dobrogeanu după un scenariu scris tot de el și apare la Cinema „Unirea”.În fil...