O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în proces de reabilitare (fotogalerie)

Șoferii care doresc să ajungă la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv „Cornișa” cu acces de pe strada Neculai Sofian sunt sfătuiți să încerce alte rute. Asta deoarece au demarat lucrările de reabilitare pe tronsonul Neculai Sofian, stradă care asigură legătura dintre parcul de agrement și strada Pacea.

Șantierul recent deschis a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei. Pe o porțiune de 300 m va fi amenajat strat de asfalt, iar pentru pietoni vor fi executate trotuare.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 3 luni, iar valoarea lucrărilor de ridică la suma de 760.292 de lei fără TVA.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Botoșani, următorul șantier care se va deschide va fi pe strada Miron Costin, iar în momentul de față se intervine și pe strada Smârdan.

„Reamintim lucrări care au avut loc în cadrul programului „La periferie la fel ca în centru”, pe mai multe străzi, printre care Cornișa, I.L. Caragiale, Iuliu Maniu, A. Pușkin sau Barbu Lăzăreanu”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veteranii unei instituții din Botoșani, la ceas aniversar. Kohut: „Altfel alergam de ciobani și de bâtele lor...” (foto, video)

Vineri, 12 Iulie 2024
1241

Leo Kohut, inspector de muncă superior în cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani, dar care a fost și inspector ...

Un sfert de secol de Inspecția Muncii la Botoșani. Director: „Ne-am străduit să fim activi și responsabili...” (foto, video)

Joi, 11 Iulie 2024
1497

Pentru a marca această zi importantă atât în comunitate, dar și pentru cei care lucrează în acest domeniu, ITM Botoșani a organizat o reuniune la care au participat reprezentan...

Botoșăneni ajunși la urgențe din cauza caniculei, printre victime se numără și copii!

Joi, 11 Iulie 2024
661

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost luată cu asalt de botoșăneni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii puternice de afară....