O nouă prelungire a contractului de la Parcul Cornișa. Termenul avansat pentru finalizarea lucrărilor!

O nouă prelungire a contractului de la Parcul Cornișa. Termenul avansat pentru finalizarea lucrărilor!

Este mai mult decât evident că Parcul de agrement Cornișa nu va fi deschis până la finele acestui an, în condițiile în care până la această dată nu a fost recepționat nici măcar un singur obiectiv din cele finalizate.

Consilierii locali, întruniți marți într-o ședință de îndată, au aprobat prelungirea contractului de finanțare până la data de 30 iunie 2018.

Potrivit raportului de specialitate, obiectivele finalizate aflate în faza de recepție sunt piscina acoperită și vestiarele, patinoarul, terenurile de sport și vestiarele, locurile de joacă pentru copii, amfiteatrul, amenajarea peisagistică, utilitățile.

"Conform graficului de execuție lucrări prezentat de constructor, în condițiile date lucrările vor putea fi finalizate în luna martie 2018, condiționat de condițiile meteo și începerea lucrărilor de construcții-montaj a instalațiilor în canalul tehnic, în noiembrie 2017", se specifică în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre. 

La ora actuală mai sunt de executat lucrări la bazinele exterioare și la plajă, însă la licitația organizată în acest sens ofertele depuse au fost neconforme, motiv pentru care procedura a fost reluată, preconinzându-se că se va încheia la 31 decembrie 2017.

Suma necesară pentru finalizarea proiectului se ridică la 1 milion de lei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
135

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...