O Asociație din America a vizitat centrele de primire a refugiaților din Botoșani (fotogalerie)

O Asociație din America a vizitat centrele de primire a refugiaților din Botoșani (fotogalerie)

În cursul zilei de sâmbătă, o delegație a Asociației americane United Air Foundation, formată din John Alex, președintele Asociației și membru fondator, Abigail Hayo, membru al boardului de conducere, doctor Lisa Heath, medic voluntar, și Alex Drescanu, voluntar originar din Botoșani, a ajuns la Botoșani.

Aceștia s-au oprit la sediul Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, unde au stat de vorbă cu președinta CJ, Doina Federovici, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, prefectul Sorin Cornilă și subprefectul Paula Berențan.

Cei patru reprezentanți ai Asociației din America au luat contact cu județul Botoșani în timpul misiunilor pe care le-au făcut în anii trecuți cu Medical Missions. De această dată, scopul vizitei se leagă de implicarea lor în ajutorarea cetățenilor ucraineni, care fug din calea războiului.

În urma acestora s-au pus bazele colaborării, în sensul canalizării ajutorului acordat de United Aid Foundation spre punctele unde sunt primiți și găzduiți cetățenii ucraineni.

Ulterior, oficialii botoșăneni și voluntarii americani au mers în localități din județ unde s-au organizat centre de primire a refugiaților.







(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
25

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...

O profesoară îi ia locul Cristinei Breșug în Consiliul Județean Botoșani!

astăzi, 14:06
127

Cristina Breșug a fost consilier județean aflat la al treilea mandat, dar la care a fost nevoită să renunțe prin numirea sa în calitatea de subprefect al județului Botoșani.Liliana-Ma...

Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

astăzi, 13:40
99

Florin Zaharia, cu domiciliul în localitatea Hudești, județul Botoșani, a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.Astfel, pe 25 aprilie 2024, Tribunalul Botosani a em...