Numiri noi la Vămi, se schimbă și componența Colegiului Prefectural Botoșani

Prin ordin al prefectului, a fost actualizată și componența Colegiului Prefectural al Județului Botoșani, odată cu noile numiri.

Numiri noi la Vămi, se schimbă și componența Colegiului Prefectural Botoșani

   Foto: You Tube

La debutul ședinței Colegiului Prefectural din data de 28 noiembrie 2023, condusă de prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, au fost prezentate noile modificări în ceea ce privește conducerile unor birouri vamale din județ.

Astfel, la Biroul Vamal de Interior Botoșani a fost numit Ovidiu Vasile Marcean, începând cu data 14 noiembrie 2023, iar Felix Constantin Panțîru a fost numit în funcția temporară de șef al Biroului Vamal de Frontieră Stânca-Costești, începând cu data de 27 noiembrie 2023.

Dacă Felix Constantin Panțîru a activat până în prezent ca inspector vamal în cadrul Biroului Vamal de Frontieră Stânca-Costești, Ovidiu Vasile Marcean a mai ocupat funcții de conducere de-a lungul timpului, atât în cadrul Biroului Vamal de Interior Botoșani, cât și în cadrul Biroului Vamal de Frontieră Stânca-Costeşti, activând o perioadă de timp și în cadrul Biroului Vamal al Aeroportului Salcea din Suceava.


 

 

Spune-ne opinia ta