Noile reguli de siguranță de la Cornișa. La ce să ne așteptăm când mergem la piscină

Noile reguli de siguranță de la Cornișa. La ce să ne așteptăm când mergem la piscină

Din 18 iunie piscina exterioară a complexului de agrement „Cornișa Aquapark&Sport” din Botoșani a fost redeschisă, iar o serie de măsuri de siguranță au fost luate de către conducerea complexului cu  scopul de a preveni răspândirea noului coronavirus.

Încă de la intrare, clienții sunt obligați să poarte masca sanitară până vor trece de toți pașii necesari. Accesul clienților a fost demarcat de un culoar de culoarea galbenă iar accesul în clădire se face doar după dezinfectarea corespunzătoare a mâinilor și măsurarea temperaturii corporale. Personalul aflat la recepția complexului și-a luat toate măsurile de siguranță  prin purtarea  măștilor sanitare și a mănușilor dar și prin montarea unui  panou de distanțare.

Doar jumătate din numărul total de vestiarele sunt folosite la fel și locul destinat persoanelor care doresc să se schimbe, iar înainte de a intra la piscină dușul este obligatoriu  încercând astfel ca toți clienții complexului să fie protejați. Piscina interioară fiind închisă, au fost montate benzi pentru a delimita spațiul iar traseul până la piscina exterioară este marcat prin săgeți.

Un număr de aproximativ 450 de șezlongurile  sunt montate câte două, la distanță de 2 metri între ele iar cei care formează o familie au dreptul de a sta mai aproape unul de celălalt. Terasa aflată în exteriorul complexului  respectă normele de distanțare socială, fiind doar patru scaune la masă, și pune la dispoziția clienților băuturi alcoolice și nealcoolice, înghețată, cafea sau produse de alimentație publică preambalate.

Pentru a se evita aglomerația, clienții își pot face rezervări la numărul de telefon 0799.910.120 în intervalul orar 10:00-22:00.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
512

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
203

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
160

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...