Noi condiții pentru concursul de manager al Teatrului Eminescu

Noi condiții pentru concursul de manager al Teatrului Eminescu

Condițiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de director al Teatrului “Mihai Eminescu” vor fi modificate.

 Viitorul candidat va întruni condițiile de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de activitate al instituției, respectiv științe umaniste și arte, domeniul de studii universitare în domeniul teatru și artele spectacolului, domeniile de licență, în artele spectacolului, teatrologie sau scenografie.

Și regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management, va suferi modificări. Prin urmare, data limită pentru aducerea la cunoștința publicului a condițiilor de participare, este 15 februarie, data limită pentru depunerea proiectelor de management fiind 9 martie. Pe 22 martie s-a stabilit data limită pentru analiza proiectelor de management și comunicarea rezultatelor.

În perioada 23 martie – 29 martie 2021, candidații își vor susține proiectele în cadrul unui interviu înregistrat video.

Actualul manager al instituției de cultură botoșănene, Traian Apetrei a declarat că nu se mai înscrie la concurs, singurul nume vehiculat în acest moment, fiind al fostului secretar al teatrului, profesorul Lucian Băleanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Florin Roată - actorul cu inimă de botoșănean adevărat

astăzi, 08:19
72

 Născut într-o zi de primăvară, actorul botoșănean Florin Roată împlinește 54 de ani.Steven Seagal, Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Andy Garcia ...

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, mulțumită și nu prea de ce a găsit la Botoșani

Vineri, 5 Martie 2021
2357

După periplul la nivelul instituțiilor deconcentrate subordonate Ministerului Muncii, actualul demnitar s-a arătat mulțumită de activitatea unor unități, dar a și ridicat o serie de semne de &...

Ministrul Raluca Turcan primită la Botoșani cu petiții și ciocolată

Vineri, 5 Martie 2021
1695

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întâmpinată la sediul Prefecturii de câțiva botoșăneni cu probleme de sănătate, cu dosare de pensionare dar și cu solicitări care nu ...