Nemulţumiri de la deszăpezirea de pe drumurile din judeţ! "Nu au dat cu nimic!" FOTO

Nemulţumiri de la deszăpezirea de pe drumurile din judeţ! "Nu au dat cu nimic!" FOTO

Ninsoarea abundentă care a căzut în noaptea de duminică spre luni a făcut să se aşeze un strat destul de consistent de zăpadă pe şoselele din judeţul Botoşani.

Chiar dacă drumarii susţin că au intervenit atât pe drumurile naţionale, cât şi judeţene, cu utilaje de deszăpezire şi cu antiderapant, mai mulţi şoferi care au circulat luni dimineaţă prin judeţ susţin că sunt zone în care nu s-a intervenit deloc.

Un şofer care a circulat, luni dimineaţă, pe drumul judeţean Botoşani-Roma susţine că se circulă foarte greu, carosabilul fiind acoperit cu un strat de câţiva centimetri de zăpadă.

“E jale pe şosea. Nu au dat cu nimic. Măcar să fi dat cu antiderapant. Circulăm cu 20 de km/h. Nu se poate aşa ceva”, a spus botoşăneanul. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
165

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
160

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...