Municipalitatea caută să cumpere terenuri pe care să amenajeze locuri de joacă

Municipalitatea caută să cumpere terenuri pe care să amenajeze locuri de joacă

Liderul administrației locale din municipiul Botoșani, primarul Cosmin Andrei, a anunțat că administrația publică caută terenuri pe care vrea să construiască părculețe de joacă pentru copii.

În municipiul Botoșani sunt mai multe zone în care copiii nu au acces la spații de joacă, iar Cosmin Andrei speră că identificarea unor terenuri și construcția de noi spații de joacă ar putea fi rezolvată doar cu sprijinul celor care mai dețin terenuri în respectivele zone și ar fi dispuse că le vândă către municipalitate.

“Unele din cele mai interesante și constructive ședințe pe care le port, în calitate de primar, sunt cele cu cetățenii. De-a lungul timpului, de când activez în administrație, am constatat și continui să susțin acest lucru, că cei mai buni consilieri sunt cetățenii. Ieri am avut o nouă ședință constructivă, de această dată cu locuitorii arondați Asociației nr. 43, din zona Împărat Traian. Aceștia au insistat, în mod deosebit, pe amenajarea unui loc de joacă pentru copii în cartierul în care locuiesc. Pe bună dreptate, părinții sunt nemulțumiți, nevoiți fiind să-i ducă pe cei mici în alte zone pentru a petrece puțin timp în aer liber. Vocea lor contează! Așa că, împreună cu colegii mei, vom căuta soluții pentru rezolvarea celor ce ni s-au adus în atenție! Pe această cale țin să anunț că fac  un APEL PUBLIC spre toți cetățenii (inclusiv persoane publice) care dețin un teren ce îndeplinește toate cerințele pentru a fi transformat într-un loc de joacă, faptul că suntem dispuși SĂ ÎL ACHIZIȚIONĂM pentru a rezolva această problemă delicată cu care se confruntă mulți dintre cetățenii municipiului Botoșani”, a precizat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta