Modificări privind circulația rutieră pe mai multe străzi din municipiu! Vezi unde!

Modificări privind circulația rutieră pe mai multe străzi din municipiu! Vezi unde!

Pe mai multe străzi din municipiul Botoșani au fost operate o serie de modificări în ceea ce privește circulația rutieră, în baza unor decizii luate de Comisia de sistematizare a circulației.

Astfel, pe străzile Victoriei și Alexandru cel Bun vor fi montate indicatoare "Atenție, pericol de accident", iar pe Hatman Arbore va fi montat un indicator cu "Oprirea interzisă", pentru că lățimea străzii este mică și era împiedicat accesul operatorilor care fac aprovizionarea în zonă.

Un astfel de indicator va fi montat și pe un segment de pe strada Nicolae Grigorescu, în dreptul Școlii nr. 10, iar în spatele magazinului Profi, pe George Enescu, a fost interzis accesul autovehiculelor cu o lungime mai mare de 7,5 metri.

"În cartierul ANL Bucovina vor fi montate indicatoare care reglementează prioritățile arterelor de circulație. Vor fi 14 indicatoare de "Cedează trecerea", două indicatoare de "Obligatoriu la dreapta" și unul de "Obligatoriu la stânga", în funcție de statutul arterelor. Cele principale nu au indicatoare, cele secundare au "Cedează trecerea", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
171

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
138

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1124

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...