Angajat al Primăriei Botoșani, propus pentru retrogradare! Vezi ce a făcut!

Angajat al Primăriei Botoșani, propus pentru retrogradare! Vezi ce a făcut!

Un angajat al Primăriei Botoșani riscă să fie retrogradat din funcție, după ce a fost anchetat de Comisia de Disciplină.

Pe masa șefilor din Primărie a juns o reclamație din partea a două persoane care au spus că respectivul angajat, care lucrează în cadrul Direcției Edilitare, a venit beat la serviciu și a avut un comportament agresiv față de acestea.

Prima Comisie de disciplină, care l-a cercetat disciplinar după prima reclamație, a propus retrogradarea acestuia din funcție, urmând ca zilele următoare să fie formulată o propunere de sancționare și pentru cea de-a doua reclamație.

Decizia privind sancțiunea ce îi va fi aplicată salariatului în cauză va fi luată de primarul Ovidiu Portariuc, după ce va analiza propunerile Comisiei de disciplină.

Angajatul anchetat a mai fost sanctionat si in trecut, dupa ce a fost cercetat disciplinar, tot pentru comportament neadecvat la locul de muncă.


 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii dintr-o parohie din Botoșani au primit încălțăminte de la studenții din Iași! (Foto)

astăzi, 13:21
48

În data de 21 aprilie, copiii și tinerii Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Pleșani, județul Botoșani, au primit vizita studenților de la Colegiul &b...

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
109

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
249

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...