Piața e mai curată. Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Oboarelor și Cimitirelor, a schimbat modul în care face curățenia în Piața Centrală de la Botoșani

Piața e mai curată. Serviciul Public de Administrare a Piețelor, Oboarelor și Cimitirelor, a schimbat modul în care face curățenia în Piața Centrală de la Botoșani

Marinela Vieriu, șeful Serviciului Public de Administrare a Piețelor, Oboarelor și Cimitirelor, a schimbat strategia în ceea ce privește modul în care se efectuează curățenia în Piața Centrală.

În acest moment, Serviciul nostru este în efectiv complet și putem pune în aplicare tot ceea ce ne-am propus. La capitolul curățenie piețe, vreau să vă spun, că nu mai vedeți aruncate gunoaie la voia întâmplării, comercianții înțelegând că nu doar noi de la Administrație suntem datori să păstrăm curățenia ci și dumnealor. Avem 3 oameni care se ocupă doar de salubrizarea Pieței Centrale și în hale și se intervină ori de câte ori este nevoie pe parcursul unei zile, a declarat șeful Serviciului SPAPOC, Marinela Vieriu.

Conform celor declarate de reprezentanții serviciului public, s-au refăcut în totalitate canalizările la nivelul Pieței Centrale, iar în ceea ce privește containerele de la rampă, care în urmă cu ceva vreme dădeau pe-afară și parcă nu exista niciun fel de interes, acum aceste containere după ce sunt golite sunt spălate.

Da, într-adevăr se vede o schimbare. Nu mai vedem gunoaie peste tot și pe nimeni să nu intereseze. Dar și omul trebuie să înțeleagă că trebuie să fie și el responsabil. Nu poate să stea cineva în urma lui să vadă unde își aruncă resturile sau marfa stricată, a declarat un comerciant.

În urmă cu câteva săptămâni, noua administrație a decis desființarea mini bazarului din imediata apropiere a bisericii Sf. Gheorghe, comercianții din acea zonă fiind mutați în imediata apropiere a magazinului 1001 articole.

 

Spune-ne opinia ta