Lucrările la trotuarele de pe Bulevardul Eminescu au demarat în trombă

Lucrările la trotuarele de pe Bulevardul Eminescu au demarat în trombă

Vremea bună a făcut ca angajații societății Conrec, societate care se ocupă de reparația și întreținerea arterelor rutiere și pietonale din municipiu, să demareze în forță lucrările de schimbare a pavelelor de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

După cum bine știți, starea trotuarelor de pe Bulevard era foarte degradantă și era imperativ necesar să intervenim. S-au făcut mai multe modificări de-a lungul timpului la nivelul Bulevardului Mihai Eminescu, dar nicio soluție nu s-a dovedit a fi viabilă. De această dată, vom interveni cu un proiect inedit, dar și mult mai eficient și durabil. Am făcut o vizită în șantier și sunt mulțumit de modul în care constructorul își face treaba. Nu există un termen de execuție, factorul meteo fiind singurul impediment care ar putea întârzia lucrările, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Noile pavele care vor fi montate pe trotuarele de pe Bulevardul Mihai Eminescu, au un aspect inedit, au o coloratură inedită, efectul de 3 D fiind în fapt noutatea acestui proiect. Investiția este realizată cu fonduri bugetare locale de la capitolul reparații străzi.

 

Spune-ne opinia ta