Modificări de circulație rutieră în municipiul Botoșani - „O prostie de sens”

Modificări de circulație rutieră în municipiul Botoșani - „O prostie de sens”

Se va construi un sens giratoriu în intersecția dintre strada Uzinei și strada Ștefan cel Mare, vizavi de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență. Cheltuielile sunt suportate de discounterul Lidl, fiind o condiție de autorizare a construirii unui nou complex comercial al companiei, impusă de Primărie.

Cu toate că planul a fost deja întocmit și înaintat Primăriei, în jurul schiței de proiectare planează critici ale modului de intrare în și de ieșire din sens. Șoferii care vor să meargă spre Popăuți, Cișmea sau Roma ar întâmpina dificultăți la ieșire, fiind favorizată virarea spre incinta viitorului Lidl, care se va construi pe fostul spațiu al societății Simcos SA. Mai mult, vehiculele de gabarit mare nu s-ar putea încadra pe o bandă din sens, iar interscția este adesea traversată de numeroase mașini de tonaj mare.

Planul e întocmit de niște incompetenți. Eu trec zilnic pe acolo și, în loc să facă un sens mare, gospodăresc acolo, fac o prostie de sens, exact cum s-au învățat toți. Eu când am văzut planul, m-am crucit. Acolo intră utilaje mari, care merg spre Popăuți... și nu vor încăpea. Chiar dacă face Lidl investiția, cum se poate aproba o așa tâmpenie de sens?”, a declamat managerul unei firme de construcții din Botoșani.

Noul hipermarket Lidl va fi construit, conform termenelor și prevederilor, până la sfărșitul acestui an.




 

 

Spune-ne opinia ta