Modern Calor SA a început umplerea instalațiilor

Modern Calor SA a început umplerea instalațiilor

Angajații societății municipale de termoficare au demarat acțiunea de umplere a instalațiilor de furnizare a agentului termic. 

După cum a declarat Bogdan Varasciuc, noul director al societății Modern Calor SA, se dorește verificarea întregi rețele pentru a nu avea parte de surprize negative în momentul în care va începe furnizarea agentului termic.

Mai avem aproximativ o lună de zile până vom începe să furnizăm agent termic atât pentru populație cât și pentru agenți economici și instituții și ne dorim să fim pregătiți. Tocmai de aceea am demarat această activitate de umplere a instalațiilor. Există riscul să mai fie în unele zone, țevi care s-au corodat sau care sunt înfundate și nu dorim să avem parte de surprize neplăcute, a declarat directorul Bogdan Varasciuc.

În funcție de evoluția temperaturilor, reprezentanții societății de termie vor fi pregătiți să furnizeze agent. În conformitate cu prevederile legale, furnizarea de agent termic va fi demarată în momentul în care trei zile la rând, temperatura înregistrată este sub 10 grade, în intervalul orar 22.00 – 6.00. Cel mai probabil, după cum a precizat directorul Modern Calor SA, furnizarea de agent termic în municipiul Botoșani va începe în jurul datei de 15 octombrie.

 

 

Spune-ne opinia ta