Mobilier nou pentru centrele DGASPC (fotogalerie)

Mobilier nou pentru centrele DGASPC (fotogalerie)

Consiliul Județean (CJ) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) continuă procesul de modernizare a spațiilor destinate copiilor și adulților aflați în situații dificile. Pentru asigurarea unui climat cât mai apropiat de cel familial, în centrele sociale aparținând DGASPC Botoșani s-a adus mobilier nou în valoare de aproximativ 250.000 de lei.

„În domeniul social avem foarte multe investiții derulate atât din fonduri proprii, fonduri europene sau parteneriate. Dincolo de finalizarea clădirilor realizate în parteneriat cu Fundația HHC la Pomârla și Botoșani, de investițiile făcute în noile căsuțe pentru copii de la Trușești, în acest an, s-a schimbat și cea mai mare parte a mobilierului din centrele DGASPC”, a declarat Doina Federovici, președintele CJ Botoșani, potrivit unui comunicat.

Printre obiectele de mobilier achiziționate de DGASP Botoșani se regăsesc: 50 de paturi, 50 de canapele, dulapuri, biblioteci, birouri de calculator, măsuțe de lucru, mobile de bucătărie, mese, scaune, etc.

„Copiii și adulții aflați în sistemul de protecție merită să aibă cele mai bune condiții de trai ca să nu resimtă prea mult lipsa familiei. Niciun efort nu este prea mare pentru a le asigura mediul propice dezvoltării, pentru că și ei sunt parte a viitorului nostru. Vreau să felicit conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru că a înțeles acest lucru și că nu a precupețit niciun efort în acest sens”, a conchis Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.







 

 

Spune-ne opinia ta