Ministrul care a promis investiţii pe drumurile din judeţul Botoşani a plecat. Ce spune şeful judeţului despre lucrări!

Ministrul care a promis investiţii pe drumurile din judeţul Botoşani a plecat. Ce spune şeful judeţului despre lucrări!

Reabilitarea şi modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos şi asfaltarea drumului de pământ Manoleasa-Rădăuţi Prut au fost investiţiile principale anunţate de Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor, cu prilejul vizitei sale la Botoşani din luna martie.

S-a convins singur care este starea acestor drumuri şi a spus că vor fi alocate fondurile pentru executarea lucrărilor. Numai că Razvan Cuc nu mai face parte din Guvern, după ce a demisionat, luând cu el şi promisiunile făcute.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, crede că demisia lui Răzvan Cuc nu va afecta investiţiile care deja sunt în planul responsabililor de la Drumuri Naţionale.

“Legat de drumurile pe care domnul ministru Cuc le-a pus pe tapet, ele vor rămâne în continuare pentru că sunt la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi. Am discutat în câteva rânduri cu domnul director Laicu şi mi-a spus că drumul Târgu Frumos-Botoşani va intra la anul în lucru, iar la drumul de pământ este făcută licitaţia şi vor trece la treabă. Schimbarea unui ministru nu presupune ca strategia unei direcţii să se schimbe pentru că banii sunt alocaţi pentru aşa ceva. Viitorul ministru care va veni va trebui să ia notă de ceea ce se va produs anterior, că altfel dăm peste cap orice fel de decizie şi nu e în regulă”, a declarat Costică Macaleţi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta