Marcaje noi pe drumurile județene (fotogalerie)

Marcaje noi pe drumurile județene (fotogalerie)

Consiliul Județean, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, derulează în această perioadă programul anual de realizare a marcajelor rutiere pe drumurile pe care le are în administrare, fiind vizate sectoare ce însumează peste o sută de kilometri.

„Și în acest an, pe sectoarele importante de drum județean, marcajele vor fi făcute atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile. Vom extinde acest tip de marcaj și la alte sectoare de drum. Marcaje axiale și pentru delimitarea părții exterioare a drumurilor au fost executate și pe drumurile județene modernizate pe care le vom recepționa în perioada următoare”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Primele drumuri marcate astfel sunt cele cu circulație intensă, respectiv: DJ291, Leorda – Bucecea – Huțani (16 km); DJ 208C, Lebăda – Orășeni Deal –Vorona – Joldești (22 km); DJ 208I, Joldești – Tudora – limită județ Suceava (10 km) și DJ 207N; Botoșani – Curtești – Orășeni Deal – Cristești – DN28B (14 km) și vor fi refăcute marcajele și pe sectoarele DJ282B, Flămânzi – Prăjeni (15 km). Tot în această toamnă se vor realiza marcaje pe DJ208H, Copălău – Cerbu – Sulița (9 km); DJ296, Botoșani – Roma – Nicșeni – Podeni (26 km); DJ296B, Ungureni – Mândrești – Călugăreni – Călugărenii Noi (13 km) și DJ291B, DJ291C – Șendriceni (2,5 km).

„Vom reface marcajele rutiere pe cât mai multe sectoare de drum. Sper ca vremea să țină cu noi, ca să recuperăm timpul în care contractul de realizare a marcajelor a fost blocat de contestații”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.


















 

 

Spune-ne opinia ta