Şeful CNAIR susţine că şoferii ar fi îndreptăţiţi să nu plătească rovinietă pentru drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut

Şeful CNAIR susţine că şoferii ar fi îndreptăţiţi să nu plătească rovinietă pentru drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut

Pe drumul naţional de piatră de la Manoleasa a circulat, joi, şi Ştefan Ioniţă, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a venit la Botoşani alături de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Directorul CNAIR a spus că şoferii care circulă pe DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut ar fi îndreptăţiţi moral să nu plătească rovinieta.

"La nivelul judetului Botosani si nivelul Moldovei sunt si drumuri nationale care satisfac nivelul de viabilitate corespunzator. Daca vorbim despre drumul national 24C, sigur, nu este la nivelul care ar trebui. De aceea suntem aici, ca sa cautam o solutie si solutia viabila este cea a reabilitarii acestui drum. Daca noi cautam cateva solutii acum provizorii astfel incat sa diminuam impactul la nivelul cetateanului o vom face si fiti siguri ca vor fi implementate aceste solutii.", a declarat Ştefan Ioniţă.

Acesta a mai spus că la nivel naţional mai sunt în jur de 300 de km de drum naţional de pământ în judeţe precum Giurgiu, Gorj, Olt.

 

Spune-ne opinia ta