Lucrări întârziate timp de doi ani, reluate la insistenţele municipalităţii

O firmă care a câştigat o licitaţie în municipiul Botoşani a devenit coşmarul administratorilor Botoşanilor din cauza craterelor abandonate.

Lucrări întârziate timp de doi ani, reluate la insistenţele municipalităţii

De aproximativ doi ani, zona din spatele Casei Cărţii, acolo unde există o parcare precum şi calea de acces, a fost tăiată în două de lucrările executate de societatea TIM Cluj în cadrul proiectului de extindere şi modernizare a reţelei de apă şi canalizarea.

Lucrarea pe partea de apă s-a încheiat, însă obligaţia constructorului era să readucă partea carosabilă la starea anterioară, obligaţie pe care a neglijat-o însă de atunci. Acum însă lucrările de aducere a carosabilului la o stare decentă au reînceput.

"În spatele Casei Cărţii societatea Nova Apaserv a avut un program de extindere a reţelei de apă- canalizare. La scurt timp după ce a câştigat licitaţia, firma TIM Cluj a intrat în insolvenţă şi lucrările s-au blocat, astfel că la doi ani de zile nu sunt gata. TIM Cluj a fost preluată de un lichidator financiar, lucrările au reînceput dar cu mare greutate. Suntem şi noi foarte nemulţumiţi, probleme nu sunt numai la Casa Cărţii, probleme sunt şi pe strada Teatrului, am avut nenumărate şedinţe cu dumnealor, am avut nenumărate promisiuni din partea dumnealor că se vor apuca de treabă şi într-un final au făcut un contract cu o firmă care remediază asfaltul şi au început de luni să lucreze şi sperăm că de data asta se vor ţine de cuvânt, vor termina şi vor trece la lucrări pe strada Teatrului. Şi acolo avem nenumărate petiţii din partea cetăţenilor nemulţumiţi, trafic îngreunat", susţine viceprimarul Marian Murariu.

 

Spune-ne opinia ta