Lucrări în grafic pe șantierul de la Teatrul „Mihai Eminescu” (fotogalerie)

Lucrări în grafic pe șantierul de la Teatrul „Mihai Eminescu” (fotogalerie)

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a inspectat sâmbătă șantierul deschis în urmă cu aproximativ trei luni la Teatrul „Mihai Eminescu”.

Întrucât termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023, pentru a se asigura că această dată va fi respectată, constructorii sunt la datorie în ciuda temperaturilor scăzute și a vremii nefavorabile, desfășurându-și activitatea cu precădere în interior.

Potrivit reprezentanților Primăriei, lucrările sunt în grafic. Etapa de decapare se apropie de finalizare, atât pe interior cât și pe exterior. La etajul al doilea s-au executat lucrările de tencuire și execuție a instalației electrice în proporții mari. Cupola exterioară este refăcută în totalitate și pregătită pentru a fi acoperită când vremea va permite.

Instalația electrica de la subsol este finalizată. Se lucrează la restul acoperișului și la refacerea sălii de spectacole ajunsă într-un grad ridicat de degradare.

„Avem parte de un constructor foarte serios, care astăzi este în grafic cu lucrările, organizând șantierul de așa natură încat vremea să nu reprezinte un factor de stopare a acestora. Vom susține aceste vizite în mod regulat pentru a informa botoșănenii și pentru a-i asigura că vom termina acest șantier așa cum ne-am asumat, la sfârșitul anului 2023”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul a dat asigurări că va depune toate diligențele pentru ca toate plățile să fie efectuate la timp, astfel ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.

















 

 

Spune-ne opinia ta