Lucrări de reabilitare pe trei artere din municipiul Botoșani

Lucrări de reabilitare pe trei artere din municipiul Botoșani

În această perioadă, se efectuează lucrări de reabilitare pe străzile Nicolae Iorga, Gheorghe Filipescu și Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei a inspectat șantierele, pentru a se asigura că intervențiile se desfășoară conform graficului.

Pe strada Nicolae Iorga au loc lucrări de lărgire a părții carosabile, se amenajează trotuare și căi de acces spre scările de bloc, spațiile verzi sunt reabilitate. Se asfaltează întregul tronson de 250 de metri și se amenajează mai multe locuri de parcare. Valoarea investiției este de 850.000 de lei, termenul estimat de finalizare fiind a doua jumătate a lunii aprilie.

Pe strada Gheorghe Filipescu se amenajează alei cu pavele și căi de acces spre scări de bloc, se reabilitează spațiile verzi și cele două nivele cu scări, inclusiv rampă pentru persoanele cu dizabilități. Se va reface și sistemul de iluminat pentru un plus de siguranță al cetățenilor, iar aleea din spatele blocurilor, în vecinătatea Bisericii „Sf. Ioan Botezătorul”, va fi asfaltată. De asemenea, vor fi înființate noi locuri de parcare. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este a doua jumătate a lunii aprilie.

Pe Bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Marchian și M. Kogălniceanu, se intervine la înlocuirea pavelelor și a bordurilor deteriorate, lucrări care vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie.





 

 

Spune-ne opinia ta