Locuitorii din Albești vor un bloc de locuințe

Locuitorii din Albești vor un bloc de locuințe

În ultima perioadă, tot mai mulți locuitori ai comunei Albești și-au exprimat dorința ca și la nivelul comunității lor să se construiască un bloc de locuințe, ținând cont de faptul că în comună există atât persoane tinere cât și specialiști care nu au o locuință stabilă.

Într-adevăr am fost interpelat în mai multe rânduri în legătură cu acest subiect și pentru noi este o prioritate. Avem în vedere, în calitate de autoritate locală, depunem o cerere de finanțare, în condițiile în care   finanțarea investitiei se asigură din fonduri guvernamentale. Un criteriu de selectie a cererilor de finantare este existenta unor solicitari din partea membrilor comunitatii pentru locuinte ,tineri, tineri casatoriti, cadre didactice, medici, politisti, ingineri, tehnicieni, cazuri sociale deosebite, a declarat Mihai Amarandei, primarul comunei Albești.

Solicitarile pentru locuinte se depun la sediul Primariei comunei Albesti, pana la data de 15 iunie 2021.

Exista un concurs de selectie privind finantarea acestei investitii, finantandu-se doar acele autoritati locale care au indeplinit criteriile de selectie și prin programe guvernamentale se finanteaza, de asemenea, construirea si dotarea de dinspensare umane, Primăria comunei Albești urmând să pregătească documentatia necesara pentru aceasta finantare.

 

Spune-ne opinia ta