Loc de parcare concensionat în municipiul Botoșani cu 600 de lei

Municipalitatea a organizat, joi, o nouă licitație pentru concesionarea a peste 60 de locuri de parcare pe mai multe străzi din municipiul Botoșani.

Loc de parcare concensionat în municipiul Botoșani cu 600 de lei

Lipsa locurilor de parcare din anumite zone ale orașului și-a spus și la această licitație cuvântul, fiind botoșăneni dispuși să plătească chiar și de cinci ori mai mult față de cât este taxa de rezervare a unui loc de parcare pentru un an.

Pentru un astfel de loc s-au "bătut" doi botoșăneni care locuiesc pe Aleea Parcului, locul de parcare fiind concesionat în cele din urmă cu suma de 600 de lei, prețul de pornire al licitației fiind de 117 lei.

Un alt botoșănean a plătit 500 de lei pentru locul de parcare concesionat. pe Aleea Arcului. Au mai fost scoase la licitație amplasamente pe strada Ștefan Luchian, Aleea Călugăreni, pe strada Parcul Tineretului, Aleea Arcului, Primăverii.

Majoritatea locurilor de parcare scoase la licitație erau folosite până acum cu titlu gratuit. Potrivit viceprimarului Marian Murariu, dacă până la finalul anului vor mai fi identificate astfel de locuri de parcare, acestea vor fi luate în evidența Serviciului Patrimoniu și vor fi scoase la licitație în vederea concesionării. 

 

 

Spune-ne opinia ta