Liviu Toma devine primar al municipiului Botoșani

Liviu Toma devine primar al municipiului Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și viceprimarul Bogdan Buhăianu pleacă în concediu de odihnă și pentru 10 zile, prerogativele de edil cu drepturi depline îi vor reveni viceprimarului Liviu Toma.

După cum bine știți există o Hotărâre de Consiliu Local prin care s-a aprobat de colegii noștri, consilierii locali, acordarea dreptului de semnătură domnului Toma, în calitate de suplinitor al primarului. Sunt sigur că pe perioada de concediu pe care o am, domnul Toma își va exercita cu brio sarcinile care îi revin, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Viceprimarul Liviu Toma s-a mai aflat în postura de înlocuitor al primarului, dar de această dată, va fi singurul care va dirigui activitatea de la nivelul Primăriei municipiului Botoșani.

Este o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a aprobat ca pe timpul plecării în concediu sau în alte situații a domnului primar, prerogativele să îmi revină. Voi fi tot timpul la Primărie și pe teren și voi încerca să îmi exercit cu brio sarcinile de serviciu, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

 

Spune-ne opinia ta