Liberalii îl susțin pe viceprimarul Liviu Toma

Liberalii îl susțin pe viceprimarul Liviu Toma

Ultimele ședințe de îndată convocate la nivelul Consiliului Local au stârnit o serie de controverse la nivelul Executivului municipalității.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a lansat în spațiul public, ideea că omologul său, viceprimarul Liviu Constantin Toma ar putea fi schimbat.

Susținut și votat atât de consilierii liberali cât și de social democrați în urma unei înțelegeri, vicele Liviu Toma se află acum în postura de a fi la mâna atât a aleșilor municipali pentru a rămâne în funcție.

Nu țin de funcție. Am spus-o și am să repet. Interesul cetățeanului primează și nu voi ceda sub impulsul unor sugestii cu substrat. Sunt și voi rămâne în slujba botoșănenilor, indiferent dacă voi mai fi viceprimar sau doar consilier local, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

Dacă social democrații din Executiv și din Consiliul Local s-au arătat dispuși să îl schimbe pe vicele Toma, consilierii liberali îl susțin pe acesta și nu vor vota pentru schimbare.

Da îl susținem în continuare pe domnul viceprimar Liviu Toma. Nu vom face jocul PSD. Amenințări și dat afară doar că are alte puncte de vedere, nu au niciun fel de relevanță pentru un om care se dovedește a fi de bună credință și chiar în slujba cetățeanului, a declarat consilierul municipal Eugen Țurcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Polițiștii locali vor intensifica activitatea de patrulare în zona instituțiilor de învățământ

Vineri, 17 Septembrie 2021
923

Debutul anului școlar a însemnat pentru Poliția Locală cât și pentru viceprimarul Liviu Toma, cel care coordonează activitatea acestei instituții, o serie de acțiuni pentru identifi...

Încă un pas în Consiliul Local Botoșani pentru asfaltarea străzilor Izvoarelor, Vâlcelei și Zimbrului din municipiu

Vineri, 17 Septembrie 2021
281

Unitatea Administrativă Teritorială a Municipiului Botoșani a depus în cadrul Programului Operațional Regional POR 2014-2020, un proiect ce vizează sprijinirea regenerării economice și so...

Locuitorii din Flămânzi vor beneficia din nou de colectarea gunoiului

Vineri, 17 Septembrie 2021
511

După o serie de negocieri cu A.D.I. "Ecoproces" Botoșani și firma de salubritate, reprezentanții Primăriei Flămânzi au reușit să revină la colectarea gunoiului, deșeurilor &i...