ISJ a mai primit 100.000 pentru reabilitarea sediului!

ISJ a mai primit 100.000 pentru reabilitarea sediului!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

In urma unei solicitari facute de inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani catre Ministerul Educatiei pentru suplimentarea bugetului de reabilitare a sediului cu inca 200.000 lei, potrivit unei Hotarari de Guvern, ISJ a primit jumatate din suma solicitata, respectiv 100.000 lei.

Initial, Ministerul Educatiei a acordat Inspectoratului Scolar Judetean Botosani suma de 292.000 lei pentru reabilitarea sediului. Cea de-a doua transa de bani va fi utilizata pentru modernizarea retelei de Internet, pentru sala de sedinta, holuri cu panouri de afisaj si mobilier. Potrivit prefectului judetului Botosani, Cristian Roman, Ministerul Educatiei a alocat judetului Botosani pentru finantarea unor cheltuieli de capital la unitatile de invatamat din judetul Botosani suma de 3.325 mii lei.

"Aceasta suma de peste 30 miliarde lei vechi a fost alocata pentru facturile pentru care nu s-au facut plati", a spus prefectul judetului Botosani.

In afara de ISJ, care a primit 100.000 lei pentru reabilitare, cinci unitati de invatamant din judet au primit bani pentru obiective de investitii, 14 unitati de invatamat au primit bani pentru reabilitare, iar o scoala a primit bani pentru plata utilitatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
190

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
95

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...