Incep sa intre in judet banii europeni!

Incep sa intre in judet banii europeni!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, aminteste de promisiunile facute in campanie: bani europeni si un Guvern care sa stea cu fata la botosaneni.

Am constatat ca putem vorbi de un inceput de materializare pentru ambele obiective. Am semnat trei contracte, unul pentru primarie, doua pentru restul teritoriului, valoarea lor insumata fiind de peste 20 milioane euro. Fata de valoare totala am putea spune ca stam bine, s-au semnat contracte de 56 milioane de lei, a declarat Tabuleac.

Cele doua proiecte judetene pentru care s-a semnat contractul de finantare la Agentia de Dezvoltare Regionala Piatra Neamt vizeaza modernizarea unor drumuri judetene: Mihaileni si Mihalaseni.

Acum avem semnata finantarea si deci putem trece la demararea procedurilor de achizitie. Totodata, anul acesta vor fi alocate fonduri insemnate din bugetul statului pentru infrastructura pe domeniile prevazute de HG 577. Daca pentru drumurile comunale si judetene in toti cei patru ani anteriori s-au alocat 100 miliarde, numai in acest an vom primi o suma de circa 170 miliarde. De asemenea, Guvernul s-a angajat ca va promova un program special pentru modernizarea drumurilor judetene, asa cum s-a prevazut in programul de guvernare, a precizat Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
641

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
222

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
173

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...