Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

 TRAIAN BASESCU  

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca saptamana viitoare va cheama Guvernul la consultari, la Cotroceni, mentionand ca va discuta despre disponibilizarile in sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, si despre fondurile pentru infrastructura. El a spus ca, uitandu-se pe statistici, nu a prea vazut disponibilizarile anuntate in sistemul bugetar.
 
Basescu a mentionat ca se va mai uita pe statistici si ca inca asteapta ca Executivul sa faca ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizari in sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Basescu.
 
In acest context, el a mentionat ca va chema, saptamana viitoare, Guvernul la Cotroceni, la consultari.
 
Basescu a spus ca bunavointa legata de prezenta sa la Palatul Victoria la sedinţele de Guvern s-a dovedit ineficienta in primul sau mandat, asa ca s-a hotarat sa cheme Executivul la Cotroceni.
 
El a mai spus ca din criza economica poti iesi, ca stat, "mai sanatos sau poti sa iesi in metastaze" si ca o tara in criza este ca o tara in razboi.
 
"Noi avem sansa sa iesim mai sanatosi daca Guvernul reuseste sa duca la indeplinire obiectivele de reducere a cheltuielilor bugetare. Mi se pare inadmisibil ca in 2011, cand terminam actualul acord cu FMI, sa luam alt credit sa platim salarii si pensii. Ar trebui, in primul rand, sa nu ne mai crestem cheltuielile bugetare", a conchis seful statului.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
39

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
85

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
138

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...