“Generalul” Daniel Botezatu reconfirmat de prefectul Dan Nechifor

“Generalul” Daniel Botezatu reconfirmat de prefectul Dan Nechifor

Zvonul apărut în spațiul public, cum că, inspectorul școlar general, Daniel Botezatu ar fi fost demis de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean, nu a rămas fără ecouri.

Bursa zvonurilor l-ar fi demis pe Botezatu și ar fi desemnat pe actualul inspector general adjunct, Ada Macovei, persoană care a mai condus Educația botoșăneană. Mai mult și inspectorul general adjunct, Paul Octav ar fi urmat să fie înlocuit din funcție.

Prefectul Dan Nechifor a declarat că pe adresa instituției pe care o conduce nu s-a primit nicio adresă din partea Ministerului Educației, prin care să se aducă la cunoștință demiterea din funcția de inspector general a lui Daniel Botezatu.

Vreau să vă spun că domnul Daniel Botezatu este inspector școlar general împreună cu echipa de la Inspectorat. Nu am primit nimic oficial și prin urmare nu este nimic adevărat, a precizat prefectul Dan Nechifor.

Surse din cadrul organizației județene a Partidului Național Liberal, au declarat că a existat o discuție între președintele Costel Șoptică și primarii Dan Oloeru de la Flămânzi și Verginel Gireadă de la Mihai Eminescu, aceștia declarându-și susținerea față de Ada Macovei, dar se pare că deocamdată nu au avut succes pentru a-l putea înlocui pe inspectorul școlar general, Daniel Botezatu.

 

Spune-ne opinia ta