Geanina Pintilii: Este o lupta politica si noi am cazut la mijloc!

Geanina Pintilii: Este o lupta politica si noi am cazut la mijloc!

Geanina Pintilii: Nu ma consider vinovata si nu am de ce sa-mi dau demisia!

Conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Geanina Pintilii, considera ca este victima unui conflict politic. Sefa DJDP este de parere ca atat ea, cat si angajatii din subordine, au fost atrasi intr-un joc politic si ca imaginea institutiei a fost patata fara motiv.

Este probabil o lupta politica si noi am cazut la mijloc. Totul a fost realizat conform unui buget aprobat de Consiliul Judetean, a declarat Geanina Pintilii.

Aceasta a mai adaugat ca nu exista lucrari neexecutate pentru care sa se fi facut platile. Desi Geanina Pintilii s-a prezentat astazi la presedintele Consiliului Judetean cu date si argumente, seful acestei institutii, Mihai Tabuleac, a ramas ferm pe pozitie. Mai mult, acesta i-a solicitat sefei DJDP sa-si prezinte demisia in 48 de ore.

Nu ma consider vinovata si nu am de ce sa-mi dau demisia. Este o functie publica pentru care am sustinut examen si pentru care am muncit mult. Nu am muncit 10 ani de zile in aceasta institutie ca sa fiu scoasa vinovata pentru ceva ce nu am facut. Noi ne-am facut treaba si am muncit prea mult ca sa imi dau demisia, a declarat Geanina Pintilii.

Potrivit celor relatate de conducerea CJ, daca directorul DJDP nu va renunta la functie de bunavoie, se va intocmi o comisie care sa dovedeasca necesitatea inlaturarii acesteia din functie.

In replica, Geanina Pintilii a declarat ca, daca se va ajunge la destituirea ei, cel mai probabil va lua calea instantei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
61

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
41

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...