Gala Voluntarului la Botoșani, cu primar și peste 100 de liceeni în sala Teatrului ”Vasilache” (Foto)

Primăria Botoșani a organizat, în cursul serii de marți, Gala Voluntarului, eveniment organizat în sala Teatrului de Copii și Tineret "Vasilache".

Gala Voluntarului la Botoșani, cu primar și peste 100 de liceeni în sala Teatrului ”Vasilache” (Foto)

Ziua Internațională a Voluntariatului a adunat peste 100 de tineri din trupele de teatru ale liceelor din Botoșani, precum și din cadrul clubului Interact Botoșani.

”Sunt recunoscător pentru ceea ce ați făcut, și vorbesc în numele Primăriei Botoșani, apreciez foarte mult implicarea de care ați dat dovadă și altruismul pentru acest oraș. Faptul că această diplomă cântărește mai mult prin faptul că a fost legiferată această activitate de voluntariat nu poate decât să ne onoreze că am putut să semnăm diplomele pentru dvs. și deopotrivă să ne mândrim cu activitățile pe care le-am făcut împreună, care au fost inedite și au avut un succes nemaipomenit în municipiul Botoșani. Vă spun acest lucru pentru că am primit feedback din partea cetățenilor și sunt încântat atunci când putem face ceva pentru acest oraș, ceea ce nu s-a mai făcut în trecut și este cu atât mai mult apreciat”, le-a spus primarul Cosmin Andrei tinerilor aflați marți seara în sala Teatrului ”Vasilache” din Botoșani.

De asemenea, primarul Cosmin Ionuț Andrei a exprimat susținerea sa față de orice formă de educație destinată tinerilor botoșăneni, subliniind importanța sprijinului acordat acestora.

„Împreună cu fondurile atrase prin PNRR pentru renovarea și dotarea școlilor, astăzi, de Ziua Internațională a Voluntariatului, am sărbătorit activitatea tinerilor din comunitatea noastră! Felicitări tuturor celor implicați! Dragi tineri, pregătim proiecte captivante în care vă așteptăm cu nerăbdare să vă implicați, contribuind la construirea unui viitor strălucitor pentru orașul nostru!”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

Festivitatea de premiere a constituit un moment de recunoaștere a eforturilor depuse de tinerii botoșăneni, marcându-se prin acordarea unor distincții speciale.

Primarul Cosmin Ionuț Andrei a asigurat tinerii voluntari de continuarea inițiativelor care promovează excelența și cultura.

Punctul culminant al serii a fost reprezentat de premiera spectacolului "Micul Prinț", realizat cu talent și pasiune de către echipa de artiști și regizori.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
88

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
97

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
139

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...