(FOTO) Retrospectiva activității primarului în ultima săptămână. Cosmin Andrei: Sunt deschis să vă ascult doleanțele, să vin în sprijinul dumneavoastră

(FOTO) Retrospectiva activității primarului în ultima săptămână. Cosmin Andrei: Sunt deschis să vă ascult doleanțele, să vin în sprijinul dumneavoastră

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, pune la dispoziția cetățenilor aspect referitoare la activitatea sa desfășurată în ultima săptămână.

Edilul a fost prezent zilele acestea pe străzile municipiului, identificând o parte dintre problemele cu care se confruntă botoșănenii. În vizita sa de lucru, noul primar a inspectat Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost, din incinta Școlii nr.3 și a verificat un imobil situat pe strada Gheorghe Avrămescu, acolo unde exista pericol de incendiu.

De asemenea, primarul a răspuns solicitărilor cetățenilor și a căutat soluții pentru a remedia defecțiunile existente la liniile de tramvai care ar putea pune în pericol viața botoșănenilor.

„După cum am declarat și în campania electorală, locul primarului ales este printre oameni, nu doar la birou.  Am reușit și în această săptămână să „ies în stradă” și mi-am propus să vă prezint și dumneavoastră câteva aspecte:

-  Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, am mers la Școala nr. 3, unde se află temporar Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost. Am vrut să mă asigur că persoanele vulnerabile beneficiază de condiții decente, de un pat unde pot să doarmă peste noapte, dar mai ales de căldură.

- Pe parcursul săptămânii mi-a fost semnalată problema de la ieșirea din Botoșani, pe drumul spre Cătămărăști Deal ( Calea Națională NR 1 A). Am căutat soluții pentru ca cetățenii municipiului să rămână în siguranță.

- O altă problemă semnalată: pe strada Gheorghe Avrămescu nr. 25 există un pericol de incendiu din cauza unor obiecte adunate în podul unui bloc, catalogate ca fiind ușor inflamabile. Împreună cu colegii de la SVSU am rezolvat problema, fiind nevoie de o autoutilitară pentru a îndepărta deșeurile.

Dragi botoșăneni, încerc să rezolv problemele semnalate de dumneavoastră, după cum am promis. Sunt deschis să vă ascult doleanțele, să vin în sprijinul dumneavoastră, însă vă rog să îmi acordați încrederea dar mai ales răbdarea dumneavoastră”, a declarat Cosmin Andrei.




 

 

 

Spune-ne opinia ta