Fonduri europene pentru branșarea instituțiilor la sistemul local de termoficare

Fonduri europene pentru branșarea instituțiilor la sistemul local de termoficare

Reprezentanții municipalității caută soluții pentru accesarea unor fonduri europene în vederea branșării unor instituții de utilitate publică la sistemul local de termoficare.

După cum a declarat primarul municipiului Cosmin Andrei, este vorba de unități spitalicești, biserici, sediul Prefecturii și Sala Polivalentă.

Pentru branșarea acestor entități locale la sistemul de termoficare este nevoie de sume consistente pe care Modern Calor nu le are și vom încerca să accesăm fonduri europene pentru a efectua aceste lucrări de branșare. Este foarte important pentru societatea de termoficare, că există asemenea cereri de branșare la sistem. Consider că încălzirea centralizată este de viitor, a precizat edilul municipiului.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, liberalul Eugen Țurcanu a declarat că a făcut solicitări în nenumărate rânduri la Modern Calor pentru a branșa Sala Polivalentă la sistemul de termoficare local, dar de fiecare dată a avut parte de refuzuri din partea societății de termie.

 

Spune-ne opinia ta