Strada Viilor aproape finalizată

 Strada Viilor aproape finalizată

Săptămâna viitoare se finalizează lucrările pe strada Viilor din municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei a declarat că a durat mai bine de două luni reabilitarea acestui tronson, din cauza condițiilor meteo.

“ Suntem la stadiul în care se ridică căminele. S-a turnat stratul de binder, mai avem mici retușuri iar în maxim o săptămână vom finaliza. Am spus că finalizăm în două luni, au fost și perioade cu precipitații. Mai repede nu se putea finaliza. S-au reconfigurat trotuarele, am scos dalele de tramvai, am refăcut infrastructura de colectare a apelor, am turnat stratul suport și suntem în etapa în care turnăm stratul de uzură. Trebuie respectate termenele. Am dat în proiectare tronsonul de pe strada Nicolae Iorga. Este singurul care a mai rămas cu dale de tramvai. Când se finalizează proiectul tehnic se va reveni pe strada Nicolae Iorga”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Lucrările vor fi continuate pe strada Cornișa, unde se vor reabilita trotuarele și se vor amenaja parcările. Ulterior se va  interveni și pe Calea Națională. Străzile Izvoarelor, Vâlcele și Zimbrului vor fi reabilitate cu fonduri europene, în timp ce strada Iuliu Maniu în două luni de zile, după cu a spus edilul municipiului.

 

Spune-ne opinia ta