Florin Ghiorghita: Apa Grup nu are nici o scuza in fata botosanenilor!

Florin Ghiorghita: Apa Grup nu are nici o scuza in fata botosanenilor!

   www.adevarul.ro

Primaria nu are nici o vina in legatura cu lipsa apei potabile in perioada 30 decembrie 2008 - 1 ianuarie 2009, sustine viceprimarul de Botosani, Florin Ghiorghita.

"Este o tendinta a oamenilor de a da vina pe primar, asa cum odata dadeau vina pe secretar! Botosanenii trebuie sa inteleaga ca primaria nu are competente in legatura cu Apa Grup, societatea fiind 100% in administrarea Consiliului Judetean. Ne-am straduit ani la rand sa intram in AGA la Apa Grup, am venit cu investitii majore pentru a fi actionari, insa Constantin Contac a refuzat sistematic implicarea noastra", a precizat in aceasta dimineata Florin Ghiorghita.

Viceprimarul spune, insa, ca in permanenta s-a luat legatura, in acele zile, cu directorul Maricel Georgescu, de la Apa Grup.

Chiar daca intelege situatia in legatura cu avaria si cu dificultatile de reluare a furnizarii de apa, din cauza retelei extrem de subrede, Florin Ghiorghita sustine ca reprezentantii Apa Grup nu au nici o scuza in fata botosanenilor pentru situatia creata chiar la trecerea dintre ani.

"Nu exista scuza pentru Apa Grup. Trebuiau sa se astepte la asa ceva, si trebuiau stocati macar 45.ooo de metri cubi de apa, pentru astfel de situatii, sau macar 10-15.000 de metri cubi. Noi, Primaria Botosani, nu ne consideram vinovati nici macar 1%", a incheiat viceprimarul Florin Ghiorghita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
82

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
207

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
340

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...