Botosanenii asteapta ca cei care i-au lasat fara apa la cumpana dintre ani sa fie trasi la raspundere!

Botosanenii asteapta ca cei care i-au lasat fara apa la cumpana dintre ani sa fie trasi la raspundere!
Reprezentantii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani au, de luni, o misiune dificila!

Ei trebuie sa ofere raspunsuri celor cateva zeci de botosaneni care au reclamat, incepand cu 30 decembrie, lipsa apei reci.

Chiar daca, initial, Apa Grup anunta, printr-un comunicat, probleme la o conducta din zona Leorda, precizand ca reluarea apei in conditii optime va fi facuta in jurul orei 18.00, pe 30 decembrie, cel tarziu ora 06.00, pe 31 decembrie, botosanenii au fost nevoiti sa astepte apa mai bine de 48 de ore, adica pana la mijlocul zilei de 1 ianuarie 2009.

Nemultumirile consumatorilor, clienti ai SC Apa Grup, au avut in vedere nu numai problemele cu apa potabila, dar si lipsa de informare, dezinteresul manifestat de conducerea Apa Grup fata de faptul ca botosanenii au intrat in noul an fara apa, in mizerie si fara caldura, precum si modalitatea de a raspunde la solicitarile clientilor: un robot care anunta la nesfarsit ca furnizarea apei se va relua peste cateva ore.

In functie de motivatiile oferite de conducerea Apa Grup la intreruperea furnizarii cu apa, se vor stabili si eventualele sanctiuni, au anuntat reprezentantii OJPC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
152

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
240

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
102

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...