Flămânzenii au decis să protesteze în fața Consiliului Județean

Flămânzenii au decis să protesteze în fața Consiliului Județean

 În fiecare vară, orașul Flămânzi rămâne fără apă și chiar dacă problema este cunoscută de șefii CJ-ului și Nova Apa Serv SA, nu s-a găsit nicio soluție de rezolvare.

Dacă până acum și-au exprimat exprimat nemulțumirile pe rețelele de socializare și au tot sperat că problema se va rezolva, acum , flămânzenii sunt deciși să iasă în stradă și să protesteze. Au solicitat aviz de la Primăria Botoșani și IJJ și vor să protesteze în fața Consiliului Județean.

“Flămânzenii vor ieși în stradă revoltați de lipsa apei. A trecut o săptămână de când locuitorii cartierului de blocuri nu mai au apa potabilă și sunt nevoiți să care apă cu bidoanele de la fântânile din localitate pentru a se spăla și pentru a folosi toaleta. Disperați de incompetența și indiferența celor care au în administrare furnizorul de apă Nova ApaServ Botoșani, adică Consiliului Județean Botoșani, un grup de flămânzeni s-au întâlnit pentru a organiza un protest.

În cursul zilei de ieri, s-a depus documentația pentru avizarea protestului în legătură cu întreruperea repetată a furnizării apei potabile în localitatea Flămânzi. Cererea, cu documentația aferentă, s-a depus la Primăria Municipiului Botoșani și la Inspectoratul Județean de Jandarmi, pentru asigurarea locului de manifestare și a ordinii, conform Legii 60 din 23.09.1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Protestul se va desfășura în fața Consiliului Județean Botoșani la o data ce va fi comunicată ulterior”, este mesajul transmis de organizatori.

 

Spune-ne opinia ta