Fiecare pasare pe limba ei piere sau cum se retrogradeaza prin promovare!

Fiecare pasare pe limba ei piere sau cum se retrogradeaza prin promovare!

 Vladimir Rizac  

Vladimir Rizac, director al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Botosani, asteapta decizia de eliberare din functie pentru a se dedica bolii albastre.

Seful DSVSA a acceptat oferta de la Bucuresti inaintata de Autoritatea Sanitar Veterinara, botosaneanul urmand sa isi desfasoare activitatea in Capitala, in calitate de specialist in boala limbii albastre.

Prin plecarea la Bucuresti, Vladimir Rizac isi va pierde definitiv postul pe care l-a ocupat timp de 8 ani de zile la conducerea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Chiar daca va lucra intr-un nivel superior, multi vad promovarea lui Rizac mai degraba drept o retrogradare. De altfel, Rizac a spus ca va lucra la Bucuresti doar pentru o perioada de timp, urmand ca mai apoi sa se intoarca intr-un laborator din Botosani.

Vladimir Rizac, director DSVSA: Din discutia cu directorul general al ANSVSA, sunt convins ca in urmatoarele ore, daca nu zile, va trebui sa imi mut serviciul la Bucuresti, dupa care ma voi intoarce pe postul meu de laborator.

De altfel, nici prefectul Gheorghe Sorescu nu ii regreta plecarea.

Gheorghe Sorescu, prefect: Eu nu pot sa spun ca s-a descurcat Spectaculos, dar nici nu pot sa acuz ca nu s-a descurcat. A avut o activitate corespunzatoare.

Cel care ii va lua locul lui Vladimir Rizac, pana la organizarea concursului la Bucuresti, este actualul director adjunct, Ovidiu Airimitoaie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
13

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
9

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
29

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...