Proiecte de peste 150 de milioane de lei, pentru modernizarea a puțin peste 40 de kilometri de asfalt din județ

Proiecte de peste 150 de milioane de lei, pentru modernizarea a puțin peste 40 de kilometri de asfalt din județ

Indicatorii tehnico-economici pentru segmente din patru drumuri din Botoșani au fost aprobați joi, în ședința de Consiliu Județean. Se urmăresc modernizarea a puțin peste 40 de kilometri de asfalt și construirea unor poduri, proiectele cumulând o investiție de peste 150 de milioane de lei.

Astfel, se pregătesc lucrări pe:

DN 29: Corni-Serafinești-Poiana-Vorona, între km 0 și km 6, respectiv între km 12,6 și 19,1. Distanța totală modernizată este de 12,5 km. Valoarea proiectului este de circa 43 de milioane de lei, incluzând sume pentru 3 poduri.

DJ 294A: Avrămeni-Panaitoaica-D. Cantemir, între km 2,1 și km 9,9. Distanța totală este de 7,8 km. Sunt alocate 32 de milioane de lei, incluiv pentru un pod la km 6,4.

DJ 294C: Borolea-Hănești, pe o lungime de 5,5 km, între km 7 și km 12,5. Valoarea proiectului este de 26 de milioane de lei, incluzând un pod peste Bașeu. 

DJ 282B:  Prăjeni-Câmpeni-Flămânzi, până la liimita cu județul Iași, pe o distanță de 15,4 km, între km 34,3 și km 50,1. Este cel mai costisitor proiect dintre cele patru, fiind alocate peste 50 de milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
53

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
29

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
51

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...