Drumul Expres Suceava-Botoșani, pe masa Consiliului Județean Suceava. Flutur: ”Zilele viitoare vom delibera!”

În aceste zile se stabilește câștigătorul licitației pentru documentația privind Drumul Expres Suceava – Botoșani.

Drumul Expres Suceava-Botoșani, pe masa Consiliului Județean Suceava. Flutur: ”Zilele viitoare vom delibera!”

   Foto: obiectivdesuceava.ro

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Marți, 21 noiembrie, la Suceava a avut loc o întâlnire referitoare la stadiul și perspectivele proiectului legat de autostrada A7, pe sectoarele Pașcani – Suceava și Suceava – Siret.

Alături de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, la întâlnire au participat Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, și Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, precum și mai mulți primari ai localităților prin care vor trece respectivele segmente de autostradă.

La finalul discuțiilor, Gheorghe Flutur a anunțat că a fost obținut acordul de mediu pentru tronsonul Pașcani – Suceava din Cadrul autostrăzii A7.

Discuțiile de la Palatul Administrativ au vizat și Drumul Expres Suceava-Botoșani, unde Consiliul Județean Suceava este implicat și este lider de proiect.

”Zilele viitoare vom delibera cine este câștigătorul licitației pentru întocmirea documentației”, a afirmat președintele CJ Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
42

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
75

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
67

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...