Dora Vasiliu va fi instalata luni la conducerea Directiei Sanitar-Veterinare Botosani!

Incepand de luni, 9 februarie, Ovidiu Airimitoaie va elibera scaunul de sef al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Botosani.

La conducerea institutiei se va instala Dora Vasiliu. Airimitoaie ocupa functia de conducere cu titlu de interimat, dupa ce fostul director, Vladimir Rizac, a fost promovat la Bucuresti, in calitate de expert in cercetarea bolii limbii albastre.

Dora Vasiliu a obtinut, la concursul sustinut luna trecuta, punctajul care sa ii certifice accederea la conducerea DSVSA. Instalarea in functie va avea loc luni, la ora 12.00, la investire urmand sa participe si prefectul Cristian Roman.

De altfel, Dora Vasiliu a fost si nominalizarea PD-L pentru aceasta functie, insa nici la concurs nu a avut contracandidat, Ovidiu Airimitoaie refuzand sa participe la competitie.

Airimitoaie va ocupa, in schimb, functia de director adjunct al institutiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
3

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
30

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...