Noul director al Teatrului "Mihai Eminescu" va avea un mandat de 4 ani

Noul director al Teatrului "Mihai Eminescu" va avea un mandat de 4 ani

Profesorul și regizorul Alexandru Vasilache, proaspătul directorul al Teatrului Mihai Eminescu, va avea un mandat de 4 ani la cârma instituției de cultură.

În urma rezultatului final al concursului de proiecte de management la nivelul Teatrului Mihai Eminescu, regizorul Sandu Vasilache a obținut nota 9,40, fiind desemnat câștigător.

Chiar dacă concursul a fost repetat, un membru al comisiei de examinare părăsind subit comisia de jurizare, la cea de-a doua strigare s-au înscris tot doi pretendenți.

Profesoara ieșeană Antonela Cornici nu a avut nicio șansă în fața lui Alexandru Vasilache, acesta având și susținerea pe față a lui Marius Rogojinschi, atât în calitate de om de cultură, dar și ca ales local.

Regizorul Vasilache este și angajat al instituției de cultură și este un cunoscut al iubitorilor de teatru, acesta fiind și agreat de colectivul de actori ai Teatrului Mihai Eminescu.

În perioada imediat următoare, primarul Cosmin Andrei, în calitate de ordonator principal de credite al municipiului Botoșani și proaspătul director al Teatrului Eminescu, Alexandru Vasilache, vor negocia, pe baza proiectului de management, clauzele contractului de management.

 

Spune-ne opinia ta